WRTM
Traditionele Thaise Bodymassage


Deze massage is gebaseerd op eeuwenoude kennis en traditie. Ze gaat uit van het meridiaansysteem (energielijnen, zones en drukpunten) die onder andere ook gebruikt worden voor accupunctuur.

In plaats van naalden worden hier echter vingers, knieën, elleboog en de Thai magic finger gebruikt om druk uit te oefenen op de energiepunten. Hierdoor wordt een vrije stroom van energie op gang gebracht die blokkades van fysieke en/of emotionele aard verwijdert.

Daarnaast reinigt het de organen, bevordert het de bloeddoorstroming en versterkt het de natuurlijke genezende werking van het lichaam. De traditionele Thaise bodymassage heeft een diepgaande helende werking. Een behandeling geeft een gevoel van innerlijke rust, harmonie en helderheid.

Voetreflexmassage

In de voeten (evenals in de handen) kunnen alle organen in het lichaam via drukpunten benaderd worden. De Thaise voetreflexmassage is een ontspannende massage van de voeten met een genezende uitwerking op het hele lichaam. In de praktijk blijkt deze massage een therapie te zijn met zeer positieve resultaten bij veel chronische en acute aandoeningen, doordat pijn zonder bijwerkingen wordt bestreden en tegelijkertijd het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Olie- en Aroma massage

Olie en Aroma worden bij Thaise massages met name gebruikt voor relaxmassage. De aroma’s zijn rustgevend en zorgen ook na de massage voor een prettige huidgeur. De olie maakt de huid soepel en kan door de massage diep in de huidlaag doordringen. Uw huid vaart daar wel bij. Wij gebruiken dermatologisch geteste en ongeparfurmeerde huidolie. De aroma’s zijn afkomstig uit Thailand.

Wibar Thaise Reflex Massage (WTRM) is hét adres voor reflex- of relaxmassage.

Ik verzorg massages waarbij u aangeeft of u ontspannende (relax) of probleem verhelpende (reflex) massage wenst.

Ik ben een ervaren gediplomeerde therapeut die in een Thaise omgeving u uw zorgen voor korte tijd doet vergeten.

Wees welkom in mijn Thaise paradijs in Hellevoetsluis. Voor erotische of sexuele massage kunt u bij mij NIET terecht.

De shop is geopend van maandag t/m. zondag van 10.00 - 21.00 uur. Wibar Thaise Reflex Massage (WTRM)
Uniceflaan 37
3223 PA Hellevoetsluis
0181-390751
info@thaisereflexmassage.nl
Massages* prijzen per 1 januari 2019:

Thaise voet- of hoofd & schoudermassage (1 uur)
Pressotherapie massage (1 uur)
Thaise traditionele bodymassage (1,5 uur)
Thaise olie bodymassage (2 uur)
60,- euro
60,- euro
80,- euro
100,- euro
*Voor alle massages geldt dat u samen met de masseur bepaalt of u relax, reflex of een combinatie hiervan wenst.